Begär offert

Målare i Göteborg

Sätt färg på tillvaron. Med hjälp av färg, penslar, och en rad andra redskap kan du skapa fantastiska miljöer. Kanske behöver du en målare som kan hjälpa dig med din målning av bostaden, fastigheten eller sommarstugan. Är du i behov av måleri och målerirelaterade tjänster såsom tapetsering, fasadtvättningar och mindre lagningar av fasader. Våra målare utför målning av gavlar och fasader på olika typer av underlag, även fönster- och dörrmålning. Dessutom genomför vi måleriarbetens såväl inom – som utomhus. Brandins Bygg lägger stor vikt på underarbetet. Utan ett ordentligt utfört underarbete så blir det heller inget bra slutresultat. Våra målare utför sina arbeten i Göteborg med omnejd.

Vi utför alla typer av måleritjänster i Göteborg

Brandins Bygg i Göteborg består bland annat av skickliga målare som hjälper dig med diverse olika tjänster. Bland de tjänster vi utför finns:

Nymålning

Vid nybyggnation av kontorsbyggnader, bostäder/lägenheter/villor och köpcentrum utför vi nymålning. Vi ser till att huset eller byggnaden har den lyster som det förtjänar.

Ommålning

Det är lätt att glömma bort att underhålla sina väggar och fasader. Men faktum är att uteblivet underhåll är en dyr form av förvaltning. En fastighets fasad utsätt ständigt för stora påfrestningar. Fuktskador är vanliga och i förlängningen även frostskador. Låt våra målare hjälpa er innan det inträffar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid ommålning.

Vi utför även:

  • Garagemålning
  • Trapphusmålning
  • Dekorationsmåleri
  • Reparationsarbeten (efter brand och liknande)
  • Sprutmålning av dörrar, garderober och köksinredning

Målare med lång & gedigen erfarenhet

I vår personalstab har vi erfarna och duktiga snickare och målare som gärna åtar sig nya utmaningar. Brandins Bygg i Göteborg kan även ta ett större ansvar och kan ta ansvar för en stor del av jobbet vid en nybyggnation eller liknande. Vi ser till att uppfylla era förväntningar, våra målare är lyhörda och skickliga. Självklart är ni involverade i hela processen, vår ambition är att ni ska vara belåtna.

Miljö & kvalitetskrav

Brandins Bygg i Göteborg har målare som alltid ser till att våra måleriuppdrag uppfyller de krav som ställs ur miljö- och kvalitetssynpunkt. Vi lämnar givetvis branschgarantier på alla arbeten som utförs.

Kontakta oss för en offert

Brandins Bygg i Göteborg anser att inget arbete är för litet och inget jobb är för stort för oss. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss. Önskar du en kostnadsfri offert så ordnar vi det. Våra målare är experter som gärna ser till att underlätta för er i vardagen. Välkommen att kontakta oss. En skicklig målare som utför arbete i Göteborg med omnejd!