Begär offert

Målare i Göteborg

Vi utför allt inom måleri i Göteborg

Måleri och målerirelaterade tjänster såsom tapetsering, fasadtvättningar och mindre lagningar av fasader. Målning av gavlar och fasader på olika typer av underlag. Även fönster- och dörrmålning. Måleriarbetens såväl inom – som utomhus utförs. Vi lägger stor vikt på underarbetet. Utan ett ordentligt utfört underarbete så blir det heller inget bra slutresultat.

Brandins Bygg utför alla typer av måleritjänster i Göteborg

Bland de tjänster vi utför finns:

Nymålning – vid nybyggnation av kontorsbyggnader, bostäder/lägenheter/villor och köpcentrum utför vi nymålning. Vi ser till att huset eller byggnaden har den lyster som det förtjänar.

Ommålning– Det är lätt att glömma bort att underhålla sina väggar och fasader. Men faktum är att uteblivet underhåll är en dyr form av förvaltning. En fastighets fasad utsätt ständigt för stora påfrestningar. Fuktskador är vanliga och i förlängningen även frostskador. Låt oss hjälpa er innan det inträffar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid ommålning.

Vi utför även:

  • Garagemålning
  • Trapphusmålning
  • Dekorationsmåleri
  • Reparationsarbeten (efter brand och liknande)
  • Sprutmålning av dörrar, garderober och köksinredning

Vi kan även ta ett större ansvar och kan åta oss en stor del av jobbet vid en nybyggnation eller liknande. I vår personalstab har vi erfarna och duktiga snickare och målare som gärna åtar sig nya utmaningar.

Våra måleriuppdrag uppfyller de krav som ställs på miljö- och kvalitetssynpunkt. Vi lämnar givetvis branschgarantier på alla arbeten som utförs. Inget arbete är för litet och inget jobb är för stort för oss. Välkommen att kontakta oss, hitta rätt målare i Göteborg med omnejd!