Begär offert

Badrumsrenovering i Göteborg

Vi hjälper er med att renovera badrum

Vi på Brandins Bygg kan utföra de flesta snickartjänster i Göteborg, Hisingen & Mölndal även de som omfattar badrumsrenoveringar. Våra medarbetare besitter den kunskap som krävs för att arbeta i våtrum och självklart har vi både behörighet samt försäkringar för jobbet. Renoveringar av badrum kan vara olika omfattande beroende på vad ni som kund önskar av oss. Vi kan hjälpa er med såväl stora som små projekt för att göra vardagen lite enklare. Självklart lyssnar vi på de önskemål och förutsättningar ni har för att skapa välanpassade lösningar som passar er.

Professionell hjälp

Genom att anlita snickare som besitter de rätta kunskaperna för arbetet kan ni vara säkra på att resultatet håller lång tid framöver. Vi på Brandins Bygg lägger stort fokus på att våra kunder ska bli nöjda med resultatet vi levererar. Våra hantverkare  lyssnar på de önskemål ni har och bygger därefter ett säkert och kvalitativt badrum anpassade efter era förutsättningar. Badrummen renoveras efter moderna metoder som förenklar i vardagen och bidrar med en stilren känsla. Bemötandet från anställda är alltid professionell likasom arbetet vi utför så att ni kan känna er säkra på ett professionellt resultat.

Stora liksom små projekt

Vi genomför stora liksom små projekt men alltid med samma framgång. Kunder som kommer till oss angående badrumsrenoveringar kan söka hjälp på grund av svåra skador eller för att vi ska lösa mindre omfattande projekt. Renoveringen kan omfatta rivning ända till grunden av både väggar och golv för att sedan återställa ett välfungerande badrum igen. Men det kan även vara mindre omfattande arbete som att göra badrummet större och sedan komplettera med det som redan förekommer. Ni som söker er till oss kan känna er trygga med våra tjänster som endast genomförs av skickliga hantverkare med behörighet för arbetet. Vi har även målare och murare i företaget som mer än gärna ställer upp på ett helhetsarbete. Läs mer om hur renovering av badrum går till här.

Perfekta badrummet

Vårat mål med alla badrumsrenoveringar är att skapa det perfekta badrummet åt er. Vi ser till att bygga efter era behov och önskemål och leverera samma goda resultat som vid alla tjänster vi utför. Detta innebär moderna välfungerande badrum som håller lång tid framöver utan krångel och stök. Det är viktigt att vara extra varsam vid byggnation av våtrum då både fukt och rinnande vatten förekommer i dessa områden. Ni kan vara säkra på att vi löser arbetet på ett säkert sätt oavsett vart när och hur. Alla våra kunder i Göteborg har garanti på arbetet vi utför oavsett entreprenör eller privatperson och självkl